Valami bemutatkozás-féle:D

Sziasztok!
Az oldal a The Tudors című amerikai sorozattal foglalkozik. A rajongóknak jött létre és bárki csatlakozhat a szerkesztéséhez csak küldjön egy mailt és már benne is van a csapatban. Az oldalon megtaláljátok a sorozat készítésének hátterét illetve (kis töri óra keretében) megismerhetitek a valóságos személyeket is. Remélem mindennap ellátogattok ide hiszen először itt fog megjelenni a sorozathoz tartozó felirat is:D
A szerkesztők

e-mail: thetudorshun@gmail.com
címek: http://www.thetudors.try.hu
http://www.thetudorshun.blogspot.com

Videótár

Videótár
Youtube Chanel

2009. május 30., szombat

The Tudors S03E07 felirat

Sziasztok!
Hétfő:
20:31- A felirat elkészült, innen tölthető, hdtv-aaf időzítés, ezúttal lábjegyzet is van hozzá. Köszönjük a türelmet, jó szórakozást!

6 megjegyzés:

  1. Hello, nagyon jó lett a felirat, grt hozzá, szeretném megkérdezni, hogy kb. mikorra várható a 8. rész felirata?

    VálaszTörlés
  2. Szia! Köszönjük szépen!:) Sajnos azt kell mondjam, hogy nem rajtunk múlik. Nincs hozzá angol felirat, és egyelőre transcript sem. Hallás után pedig nem tudnánk jól lefordítani, úgy meg nem lenne értelme, ha sok hiba lenne benne. Szóval, amint lesz angol felirat vagy transcript onnatól számítva 1-2 nap.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszönöm a feliratot, és gratulálok az eddigi munkátokhoz. Le a kalappal előttetek, hogy bevállaltok ilyet is suli, munka,... mellett:)

    VálaszTörlés
  4. Mi köszönjük szépen a kedves szavakat:)

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!
    Egyelőre ide írom, hogy érkezett felirat a 8. részhez, majd holnap délután fogjuk elkezdeni a fordítását, 492 sor az angol felirat, tehát ha jól alakulnak a dolgok kedd este, legkésőbb szerda délelőtt kész lesz. Aztán majd jön egy javított évadpakk is:)

    VálaszTörlés
  6. Huhh már nagyon várom, bele sem mertem nézni a részbe! :)

    VálaszTörlés