Valami bemutatkozás-féle:D

Sziasztok!
Az oldal a The Tudors című amerikai sorozattal foglalkozik. A rajongóknak jött létre és bárki csatlakozhat a szerkesztéséhez csak küldjön egy mailt és már benne is van a csapatban. Az oldalon megtaláljátok a sorozat készítésének hátterét illetve (kis töri óra keretében) megismerhetitek a valóságos személyeket is. Remélem mindennap ellátogattok ide hiszen először itt fog megjelenni a sorozathoz tartozó felirat is:D
A szerkesztők

e-mail: thetudorshun@gmail.com
címek: http://www.thetudors.try.hu
http://www.thetudorshun.blogspot.com

Videótár

Videótár
Youtube Chanel

2009. május 18., hétfő

Helyzetjelentő

Sziasztok!
Jobb címet nem tudtam adni a bejegyzésnek, pedig ez most nem egy megszokott felirattal kapcsolatos poszt lesz. Azaz, nem csak. Sajnos a 6. részhez még mindig nincs angol felirat, de amint lesz nekikezdünk a fordításának, ugyanez a helyzet a tegnap adásba került 7. epizóddal is. Aki az elejétől nézi a sorozatot, az biztosan tudja, hogy az előző két évad 10-10 részes volt,a 3. etap viszont "csak" 8 részes lesz, ami azt jelenti, hogy vasárnap (magyar idő szerint hétfő hajnalban) évadzáró, a 4. évad majd vélhetőleg valamikor ősszel érkezik, és az lesz egyben a záró szezon is. Persze, addig még sok minden fog történni, hiszen, aki otthon van az angol történelem ezen szakaszában, az tudja, hogy hátra van még 1-2 fejezet, és sok érdekesség. Hamarosan jönnek majd a 2. és a 3. évad hiányzó részeinek ismertetői, addig röviden ide leírom, hogy mi várható a 6-7-8. részben, csak az olvassa el, aki már látta az eddigi részeket, illetve nem zavarják az esetleges spoilerek.

3. évad 6. rész rövid ismertetője:
Cromwell új tervet eszel ki, hogy száműzze a birodalomból a katolicizmust, és egy protestáns feleséget javasol Henriknek. A király régi sérülése ismét kiújul, és állapota rosszabbra fordul.

3. évad 7. rész rövid ismertetője:
Angliát új veszély fenyegeti: Franciaország és Spanyolország szövetsége, amelyet Róma is támogat. Így Henrik beleegyezik, hogy feleségül vegye Cleves-i Annát (Joss Stone énekesnő fogja alakítani), egy német protestáns hölgyet, akivel még csak nem is találkozott.

3. évad 8. rész rövid ismertetője:
Henrik semmissé nyilvánítja házasságát, és inkább egy fiatal szeretőt választ. Mary beleszeret egy fiatal grófba, a bajorországi Philipbe. Cromwell elveszíti a király bizalmát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése