Valami bemutatkozás-féle:D

Sziasztok!
Az oldal a The Tudors című amerikai sorozattal foglalkozik. A rajongóknak jött létre és bárki csatlakozhat a szerkesztéséhez csak küldjön egy mailt és már benne is van a csapatban. Az oldalon megtaláljátok a sorozat készítésének hátterét illetve (kis töri óra keretében) megismerhetitek a valóságos személyeket is. Remélem mindennap ellátogattok ide hiszen először itt fog megjelenni a sorozathoz tartozó felirat is:D
A szerkesztők

e-mail: thetudorshun@gmail.com
címek: http://www.thetudors.try.hu
http://www.thetudorshun.blogspot.com

Videótár

Videótár
Youtube Chanel

2009. április 29., szerda

The Tudors S03E04 felirat

kedd:
18:42- a 4. rész felirata elkészült innen tölthető. Elvileg megfelel a hdtv-otv releasehez is, de nem teszteltük. Az 5. rész felirata majd péntek-szombat körül várható, de addig még jelenetkezünk majd. ;)
Köszönjük a türelmet, és jó szórakozást!

3 megjegyzés:

  1. Üdv.
    Köszi a feliratot, de az időzítése aAF verzióhoz sem jó. pl. a feliratban van az "előző részekben történt" a releaseben pedig nincs.

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Az a helyzet, hogy mi a sima aAF verziót néztük, tehát nem a hdtv-set, mert az aAF fel szokta tenni 1-2 résszel előre az epizódokat, még mielőtt adásba kerülnének, de felirat csak a hdtv megjelenésekor készül hozzá. Az angol felirat minden oldalon hdtv-aaf néven szerepelt, így gondoltuk, hogy nyilván ahhoz (is) jó, meg állítólag a 0tv-shez is. A hosszupuskán Hales készített ma egy másik időzítést, az is valamelyik aaf releasehez van, lehet, hogy akkor az lesz a jó a hdtv-shez.

    VálaszTörlés
  3. Igen, most belenéztem abba az időzítésbe, nincs benne az "ez történt eddig", úgyhogy, akkor az lesz a jó a hdtv-aAF verzióhoz. Elnézést a kellemetlenségért.

    VálaszTörlés